Jeugdtoernooien bij LTV Leusden

Naast de activiteiten en competities waar je als jeugdlid op LTV Leusden aan kan meedoen, worden er ook diverse interne en externe toernooien georganiseerd. Zo kan je alle skills die je geoefend hebt tijdens de training en met vrijspelen in de praktijk brengen tijdens echte wedstrijden.

AFAS Open Jeugd Toernooi (Juni)
Bij het AFAS open jeugd toernooi speel je wedstrijdjes in op je eigen spelniveau tegen spelers van zowel LTV Leusden als van andere verenigingen in de regio. Het is een "open" toernooi, wat betekent dat iedere jeugdspeler die is ingeschreven bij de KNLTB zich hiervoor mag opgeven. Naast de wedstrijden organiseert de toernooicommissie ook diverse leuke activiteiten. Lees meer.

Clubkampioenschappen (Juli)
De clubkampioenschappen zijn, zoals de naam al verklapt, alleen toegangelijk voor de jeugdleden van LTV Leusden. Een ideaal moment om echte wedstrijdjes te spelen tegen je vrienden/vriendinnen en al je trainingsmaatjes. Lees meer.

ITA Jeugdkampioenschappen (Augustus)
De ITA jeugdkampioenschappen worden georganiseerd voor jeugdspelers in de categorie "geel". Het is toernooi waar jeugdspelers van de verenigingen in de regio amersfoort zich kunnen inschrijven om te strijden voor de titel "beste jeugdspeler van Amersfoort". De wedstrijden worden gespeeld op de parken van zowel LTV Leusden als LTV Randenbroek. Lees meer