Clubkleding

Begin april start de voorjaarscompetitie weer en dit jaar zal onze jeugd in de nieuwe LTV clubkleding spelen. Wil jij ook in een fonkelnieuwe outfit spelen? Via de webshop kun je dit makkelijk bestellen.

Met The Indian Maharadja hebben we gekozen voor kwalitatief hoogwaardige kleding van een merk dat recent zijn entree maakte in het tennis. Kijk maar eens naar Griekspoor en Van de Zandschulp, zij spelen er ook in.

Dankzij onze sponsor Appel & Eelman is een speciale webshop ingericht waar de kleding besteld kan worden. Neem hier gerust een kijkje in de webshop: www.ltvclubkleding.nl  

De kleding die je besteld wordt in het clubhuis afgeleverd. Voor 15 maart besteld is voor start van de competitie geleverd. Latere bestellingen worden eens per maand uitgeleverd.

Sponsoring
Wil je je eigen competitieteam sponsoren, of dat van je zoon of dochter? Neem dan even contact op met Eveline van Hassel van onze sponsorcommissie via 06-16610601 of [email protected] 

Clubkleding Jeugd
Jeugdige competitiespelers worden mede dankzij onze sponsors AFAS Software en Sport 2000 van kleding voorzien. Zij krijgen een donkerblauw shirt, een wit short voor de jongens en een wit rokje voor de meisjes.

Pasmomenten
Op de volgende momenten is er gelegenheid om de kleding te passen en gelijk te bestellen:

-> Donderdag 9 maart 17:00 – 18:00 en 19:30- 21:30

-> Zaterdag 11 maart 13:00 – 15:00

-> Maandag 13 maart 19:30 – 21:30