Vertrouwenscontactpersoon

Op de club kan het voorkomen dat iemand of jijzelf te maken krijgt met grensoverschrijdend gedrag (GOG). Denk hierbij aan pesten, agressief gedrag, racisme of seksuele intimidatie.
We hebben hier een beleid voor opgesteld, wat je hier kunt lezen

Wanneer je te maken krijgt met grensoverschrijdend gedrag, weet dat er op de club een vertrouwenscontactpersoon beschikbaar is die luistert naar je verhaal en zoekt naar mogelijkheden om de situatie op te lossen. Eventueel kan je via hem/haar ook verwezen worden naar personen die je verder kunnen helpen. Alle informatie wordt altijd vertrouwelijk behandeld.

Bij LTV Leusden is ons vertrouwenscontactpersoon Wendy van den Berg. Je kunt haar per mail bereiken op [email protected]. Zij zal na je bericht z.s.m. contact met je opnemen.

De vertrouwenscontactpersoon doet, indien gewenst anoniem, melding bij het bestuur.

Meer inhoudelijke informatie vind je op centrumveiligesport.nl. Ook hier kan je melding doen en om hulp vragen via het telefoonnummer: 0900-2025590

Wanneer het gaat om een geweldsdelict waarbij leden of anderen gevaar dreigen te lopen is de vereniging verplicht melding te doen bij de politie.