G-Tennis

LTV Leusden wil graag een tennisvereniging zijn voor iedereen en wil meehelpen om de tennissport voor alle mensen toegankelijk te maken. 

G-tennis is voor iedereen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, niet rolstoel afhankelijk, die het leuk vindt om een balletje te slaan. Bij G-tennis staan plezier en enthousiasme voorop, het is goed voor de conditie en het verder ontwikkelen van motorische en sociale vaardigheden van de spelers.

Mee doen?
Wil je weten of G-tennis iets voor jou is? Je bent elke donderdag van harte welkom! Het team traint van 17.50 – 18.50 uur. Onder leiding van trainer Arjan Vermeij en met hulp van Nienke Neuman wordt gezorgd voor een sportieve, maar vooral gezellige training, die altijd eindigt met een onderling partijtje tennis. Je kunt deelnemen aan 3 proeflessen. Trek sportschoenen en sportkleding aan om mee te doen. Op de club zijn tennisrackets en ballen beschikbaar. 

Meer informatie
Mocht je meer informatie willen hebben over het G-tennis bij LTV Leusden, dan kun je altijd contact opnemen met Arjan Vermeij via [email protected] of bellen naar 06-27312027. Of nog leuker, kom gewoon eens langs op donderdag tussen 17.50 en 18.50 uur op het park!