Tennislessen senioren

De inschrijving voor de senioren zomertrainingen 2023 is gesloten. Iedereen die zich heeft aangemeld krijgt begin maart bericht over dag/tijd waarop je bent ingedeeld. Voor vragen: Arjan Vermeij – 06-27312027, [email protected].

 

Zomertraining bij LTV Leusden

Senioren die recent lid zijn geworden van LTV Leusden adviseren we om training te nemen. Zo verbeter je snel je tennisvaardigheden en leer je ook potentiële tennismaatjes kennen. De trainers streven ernaar om ieder nieuw lid in een passende groep te laten trainen.

De trainingsblokken zijn aangepast naar een blok met 17 trainingen in de zomer (tot 1 oktober) en een blok met 11 trainingen in de herfst. Dit is zoals het schema uit 2021 en eerdere jaren was. Reden voor deze aanpassing is het feit dat dit aansluit bij de trainingsindeling bij andere tennisverenigingen en op die manier beter past bij de trainers van Tennisschool Heinerman en ook past het beter bij ons winterhalschema.

Een les duurt standaard 50 minuten, tenzij anders vermeld.

We gaan standaard uit van trainen in een groep. Kosten voor zomertraining (17 lessen) met 4 personen zijn € 242,25 per persoon.

Voor enkele trainingen zullen we een indeling in groepen van 8 op twee banen maken. Dit is met name bedoeld voor speelsterkte 5 t/m 7 (bij 7: wedstrijdniveau ter beoordeling aan de trainers). Kosten zijn dan € 121,- (17x voorjaar).

Ook willen we graag jouw ambitie weten voor de training voor het komende seizoen. Geef op het inschrijfformulier aan wat je graag zou willen bereiken (als dit van toepassing is). We geven dat bij de start van het seizoen door aan jouw trainer.

Voor lessen geldt het Lesreglement met o.a. afspraken rond aanwezigheid, ziekte en blessures.

De trainingen worden op de buitenbanen gegeven. Bij regen verplaatst de training op gravel naar de hal en gaat de training op smash-court door. Indien nodig zullen op dinsdag- of donderavond ook trainingen op de gravelbanen van De Eemelaar in Achterveld worden verzorgd.

De vereniging streeft naar variatie in de trainingen en doet dat door trainingsgroepen na enkele seizoenen een andere trainer te geven. Daarnaast streven we naar roulatie in de trainingsgroepen zelf. Om verschillende redenen kan de indeling van de groepen ieder jaar veranderen. Er komen nieuwe leden bij en die willen we de kans geven goed te integreren in de vereniging. We streven ernaar dat ieder op eigen niveau en ambitie in een trainingsgroep kan deelnemen. Bovendien zijn er soms (structurele) blessures of verhinderingen, waardoor aanvulling in bestaande/vaste groepen gewenst is. Tenslotte kan het voorkomen dat we 5 personen in een groep moeten plaatsen om toch zoveel mogelijk leden de kans te geven trainingen te volgen. Dit wordt uiteraard verrekend in de kosten.