Activiteiten senioren

LTV Leusden is een enorm levendige tennisvereniging en door het jaar heen worden er, naast de toernooien en competities, nog tal van activiteiten georganiseerd. Hartstikke leuk om aan mee te doen. De volledige activiteitenkalender is te vinden in de "agenda", maar hieronder hebben we er alvast een aantal uitgelicht.

Maak kennis met tennis (februari)
Maak Kennis Met Tennis is de manier om kennis te maken met de tennissport. Lees meer.

Tennis Work Out (januari t/m maart)
We gaan starten met een nieuwe activiteit, de Tennis Work Out! Elke donderdag in januari, februari en maart van 20.30 tot 21.30 uur. Een uurtje intensieve training speciaal voor de tennissers van LTV Leusden. De Tennis Work Out wordt gegeven door Babette Leeh, leefstijl- en bewegingscoach van Move 4 Your Life (www.move4yourlife.nl). Doe je mee? Geef je dan op door een appje te sturen naar Babette, 06-42735640. Vol = vol, locatie LTV Leusden Kids Court, maximaal 20 deelnemers.

Openingstoernooi (maart)
Het openingstoernooi is altijd het startsein voor het nieuwe tennisseizoen. Lekker potjes tennissen en veel gezelligheid. Lees meer.

Tennis Fit 65+ (april, mei, juni, augustus)

Max Vitaal (April t/m juni)

Echtparentoernooi (mei)
Dit toernooi organiseren we voor alle getrouwden, verloofden, geliefden en partners (in spé). Welkom op deze sportieve en gezellige ochtend.

Leerlingentoernooi (juli)

Back to the sixties (augustus, december)
Speciaal voor de 60+ ers en hun introducees: kom naar deze sportieve en gezellige avond met tennis, barbecue en muziek uit de jaren 50, 60 en 70.

Bedrijventoernooi (september)
Doe je mee met het Bedrijventoernooi Leusden 2022? Tennissen, netwerken en bbq-en voor een goed doel. 

Bokken en Geiten toernooi (november)
Het befaamde, beruchte en altijd gezellige Geiten en Bokken toernooi voor senioren. Tennissen, een hapje eten en afsluiten met een feestje!

Oudjaarstoernooi (december)
Gewoon een gezellig dagje tennissen, oliebollen eten en live muziek.