Alles in 1 Jeugdpakket

LTV Leusden heeft drie pakketten voor jeugdlidmaatschap. We noemen dat het Alles-in-1-lidmaatschap omdat er meerdere onderdelen in die pakketten zitten. Het lidmaatschapsjaar loopt van 1 april 2022 tot en met 31 maart 2023.

Lees verder onder de afbeelding

-> Overzicht Alles-in-1 tennispakketten  

Als je start kun je maximaal een jaar kennismaken met deze mooie sport en met deze vereniging waar van alles voor de jeugd wordt georganiseerd. Je krijgt wekelijks training gedurende het hele jaar (38x). Je kunt bovendien deelnemen aan de clubactiviteiten en natuurlijk kun je altijd op het tennispark komen om vrij te tennissen. Meld je voor een Kennismakingspakket aan door het formulier in te vullen.

-> Aanmeldformulier Jeugdpakketten

Na je kennismakingsjaar ga je door met het Basispakket. Behalve de wekelijkse training en deelname aan clubactiviteiten ga je ook meedoen aan de competitie en de clubkampioenschappen. In het voor- en najaar wordt op 7 zondagen de jeugdcompetitie gespeeld. De clubkampioenschappen zijn in de laatste twee weken voor de zomervakantie. Je kunt ook aan één onderdeel van het ‘open’ jeugdtoernooi van LTV Leusden meedoen. Ook krijg je een shirt of trui/jack als onderdeel van de clubkleding. Wil je sneller je tennisvaardigheden verbeteren, dan kun je voor het Pluspakket kiezen. Je krijgt dan een tweede wekelijkse training gedurende het gehele jaar.

Voor jongvolwassenen (18 t/m 26 jaar) die met jeugdspelers in trainings- en competitieteams deelnemen is het ook mogelijk om een Basis- of Pluspakket te kiezen.

Kennismaking eerste ½ jaar:
In principe is het lidmaatschap voor een volledig jaar. Voor het Kennismakingspakket is het mogelijk om na een half jaar te stoppen. Er zijn twee opzegmomenten: 1 september en 31 december. Je moet dat schriftelijk melden bij [email protected].

Betaling:
Na keuze van jouw pakket zal de administratie van LTV Leusden zorgen voor afschrijving via automatische incasso. Er zijn drie betaalmogelijkheden: in 10 termijnen van maart t/m december; in 4 termijnen of in 1 termijn. Na betaling krijg je een tennispasje van de KNLTB. Dit pasje is nodig om bij vrij tennissen af te hangen en geldt ook als bewijs bij competitie en toernooien. Als je eenmaal een pasje hebt, krijg je niet ieder jaar een nieuwe. Bij langdurige blessures of ziekte gaan vereniging en ouders met elkaar in overleg over wat voor beide partijen een redelijke oplossing is. Dit is o.a. afhankelijk van de duur van de blessure/ziekte.

Aanvullende informatie:·         
Trainers Arjan Vermeij en Martijn Plantinga kunnen meer informatie geven over de pakketten en adviseren welk pakket het beste bij jou past ([email protected]).

Vragen over financiële aspecten kun je stellen aan Jolanda van Gessel via [email protected]·

Vragen aan het bestuur over het jeugdlidmaatschap kun je via [email protected] stellen. Julien Stolin is het bestuurslid dat het jeugdtennis in zijn portefeuille heeft.

Een kort filmpje op de site van de KNLTB geeft toelichting op de Alles-in-1-pakketten.