Competities senioren

Competitie, voor menig tennisser toch de leukste manier om wedstrijden te spelen. Lekker strijden op de baan, zowel thuis als op bezoek bij andere verenigingen en in teamverband. Bij LTV Leusden worden zowel de door de KNLTB georganiseerde competities gespeeld als eigen interne competities voor eigen leden. We kennen de volgende competities....


Voorjaarscompetitie (april t/m juni)
De voorjaarscompetitie wordt jaarlijks georganiseerd in de periode van april t/m juni. In een poule van 8 teams speel je 7 wedstrijddagen tegens teams van andere verenigingen. Zo speel je een aantal keer thuis, maar ga je natuurlijk ook een aantal dagen met je team op bezoek bij een andere vereniging.

IVC - interne voorjaarscompetitie (april t/m juni)
Wel competitie tennissen maar niet een hele dag kwijt zijn? Dan is de interne voorjaarscompetitie een perfect alternatief voor de 'reguliere' voorjaarscompetitie. Je wordt ingedeeld in een poule (7 a 8 teams per poule) en speelt wedsrijden van een uur. Er wordt gespeeld op zaterdag-, zondag- en maandagavond. Lees hier meer.

Najaarscompetitie (september, oktober)
De najaarscompetitie wordt gespeeld in september en oktober, gewoon op de buitenbanen, en hierin speel je in een poule van 6 teams. Zo speel je vijf wedstrijddagen tegen teams van andere verenigingen. 

Winterhalcompetitie (oktober t/m maart)
De winterhalcompetitie is een interne competitie voor de senior leden van LTV Leusden en LTV de Eemelaar. In de periode oktober t/m maart wordt er elke zondag op beide binnenbanen van 's middags tot 's avonds wedstrijden gespeeld. Je speelt wedstrijden van een uur, de uitslag wordt geteld in games en het is een poule format. Lees hier meer.

ISNC (november)
De interne singel najaarscompetitie voor senior leden van LTV Leusden.