Tennislessen jeugd

LTV Leusden heeft drie pakketten voor jeugdlidmaatschap. We noemen dat het Alles-in-1-lidmaatschap omdat er meerdere onderdelen in die pakketten zitten, waaronder ook de tennislessen. Het lidmaatschapsjaar loopt van 1 april 2022 tot en met 31 maart 2023.

-> Overzicht  LTV Leusden Jeugdpakketten

 Als je start kun je maximaal een jaar kennismaken met deze mooie sport en met deze vereniging waar van alles voor de jeugd wordt georganiseerd. Je krijgt wekelijks training gedurende het hele jaar (38x). Je kunt bovendien deelnemen aan de clubactiviteiten en natuurlijk kun je altijd op het tennispark komen om vrij te tennissen. Meld je voor een Kennismakingspakket aan door het formulier in te vullen

-> Aanmeldformulier Jeugdpakketten

Na je kennismakingsjaar ga je door met het Basispakket. Behalve de wekelijkse training en deelname aan clubactiviteiten ga je ook meedoen aan de competitie en de clubkampioenschappen. In het voor- en najaar wordt op 7 zondagen de jeugdcompetitie gespeeld. De clubkampioenschappen zijn in de laatste twee weken voor de zomervakantie. Je kunt ook aan één onderdeel van het ‘open’ jeugdtoernooi van LTV Leusden meedoen. Ook krijg je een shirt of trui/jack als onderdeel van de clubkleding. Wil je sneller je tennisvaardigheden verbeteren, dan kun je voor het Pluspakket kiezen. Je krijgt dan een tweede wekelijkse training gedurende het gehele jaar.