Alles over de ledenpas

Er wordt voor je een ledenpas gemaakt als de penningmeester jouw contributie heeft ontvangen. Zonder geldige ledenpas mag je geen gebruik maken van de tennisbanen. 

De ledenpas is af te halen op de speciale labelavond in het clubhuis. Daarna is jouw pas af te halen bij de bar van het clubhuis. Ontvang je je pas liever thuis? Stuur dan een aan jezelf geadresseerde envelop naar de ledenadministratie. Vergeet niet een postzegel te plakken!

Dynamische speelsterkte systeem
Vanaf 1 januari 2002 wordt alleen nog het cijfer (van 1 tot en met 9) vermeld.

Verlies van ledenpas
Als iemand zijn pasje verloren is, dan kun je een nieuwe aanvragen bij de ledenadministratie. Eerst dient er dan wel € 5,- betaald te worden. Dat kan meteen naar het banknummer van LTV overgemaakt worden of in een envelopje naar de ledenadministratie. Pas dan zal zij de duplicaatpas aanvragen. Deze zal daarna rechtstreeks naar de speler gestuurd worden door de KNLTB.

Nieuwe foto op ledenpas
Indien je een recentere foto op jouw ledenpas wilt, dan kun je een foto sturen naar de ledenadministratie voor 1 december. Dan wordt de nieuwe foto kosteloos in de pas voor het jaar erop verwerkt. Bij tussentijdse veranderingen worden kosten in rekening gebracht.