Sponsors van LTV Leusden uitgelicht

SPORT 2000 Hilversum/Zeist
Met trots melden wij dat SPORT 2000 Hilversum / Zeist van Ralf en Eline Brandsen vanaf 2019 Goud-sponsor is van LTV Leusden. Aan alle leden de oproep om bij de aanschaf van tennisbenodigdheden vooral ook eens te kijken naar wat SPORT 2000 Hilversum / Zeist LTV’ers te bieden heeft. Spreek Ralf en Eline gerust persoonlijk aan op de club over mogelijke aankoopverzoeken.

Skinstitute
Sinds 2018 is Skinstitute sponsor van LTV Leusden. Het bedrijf wordt gerund door (LTV-leden) Irma van Weij en partner Vincent van de Lustgraaf.

RhB Accountants
Onze penningmeester geeft het goede voorbeeld. RhB Accountants nieuwe 'Zilver Sponsor'.

Bouwmeester Schilderwerken
Al jaren is Alfred Bouwmeester, van Bouwmeester Schilderwerken, sponsor van LTV Leusden. Daar zijn we als vereniging natuurlijk heel blij mee. U heeft Alfred ongetwijfeld wel eens gezien op ons tennispark. Dat kan ook haast niet anders want hij is zelf al 30 jaar actief lid. 

Geliefd & Geleefd Uitvaarten
In oktober vorig jaar startten Eva van Ruitenbeek en Marijke Nijmeijer Geliefd & Geleefd Uitvaarten. Een uitvaartonderneming waarbij empathie, energie, inlevingsvermogen en vooral ook creativiteit centraal staan. 

Fysiotherapie Nobels
Nobels Fysiotherapie, al jarenlang sponsor van LTV Leusden, biedt voor verschillende klachten een scala aan therapieën aan. Daarnaast geven zij nu ook small-group trainingen onder begeleiding van één van hun fysiotherapeuten.

Drukstore Leusden
Hoewel grafisch full service bureau De Druk-Store officieel pas voor het tweede jaar sponsor is bij LTV Leusden, gaat de relatie veel verder terug.

Heilbron
“In 2019 is Heilbron neergestreken in Leusden. Al snel werden we door nieuwe medewerkers die uit Leusden komen enthousiast gemaakt voor LTV Leusden” vertelt Roy van den Anker, directeur bij Heilbron.

Melody & Symphony
Veel tennissende LTV-dames kennen Melody & Symphony. Niet alleen omdat ze al vele jaren trouwe sponsor zijn van onze vereniging, maar vooral vanwege de trendy damesmodezaken in De Hamershof. ‘Shoppen in boutique-achtige sfeer’, zoals René Roof het beschrijft. Samen met zijn zus Lionne Hooijer runt hij al zo’n 30 jaar de trendy damesmodezaken.

Restaurant Chardonnay
Hoewel ‘all you can eat restaurant’ Chardonnay (in de voormalige Klaveet in Achterveld) nog niet heel lang bestaat, is ze alweer twee jaar Zilveren sponsor bij LTV Leusden.

Robuust Consultancy
Een kersverse nieuwe sponsor voor LTV Leusden! Robuust Consultancy is het bedrijf van LTV-lid Barbra Keus en biedt advies en praktische begeleiding in het ontwikkelen van de beste AFAS-oplossingen.

L'ans Fashion
Damesmodewinkel L’Ans Fashion in de passage van winkelcentrum De Hamershof is een van de trotse sponsoren van LTV Leusden. Hoe ziet de boetiek eruit en waarom is ervoor gekozen om onze vereniging te sponsoren? Dat vragen we aan Lucienne de Koning, een van de twee zussen die de winkel runnen.