Technische Commissie (TC) even voorstellen:

04 maart 2023


Het nieuwe TC-team bestaat uit de volgende rollen: 

1. Coördinator Jeugdtennis|
2. Coördinator Competities
3. Coördinator Toernooien
4. Coördinator Trainingen
5. Coördinator Prestatief tennis
6. Voorzitter TC

 Hieronder willen we graag de leden van de TC nader introduceren:

 Sandra Jochemsen – Coördinator Jeugdtennis
Na heel wat jaren als trainster en in allerlei functies actief te zijn geweest bij de gymnastiekvereniging leek het me goed om mij eens ergens anders als vrijwilliger in te zetten. Destijds ben ik door Joyce gevraagd om in de JeugdCommissie van LTV te komen. Gezien ik 3 tennissende dochters heb, leek me dat een leuke stap. En dit doe ik nu al een aantal jaar met veel plezier. Afgelopen jaar heb ik me daarnaast ook beziggehouden met de adviesraad. Verder ben ik verengingscompetitieleider en tenniskidsfunctionaris; vanuit deze rollen verzorg ik met anderen de jeugdcompetities voor alle kleuren. Logisch is dan ook dat mijn rol in de tc vooral op de jeugd gericht is. Met alle vragen, suggesties, opmerkingen m.b.t. de jeugd kun je dus bij mij terecht. Mijn gegevens zijn te vinden in de ltv app. 

Edward Rosbergen – Coördinator Competities
Ik vervul als verengingscompetitieleider (VCL) sinds een aantal jaren een rol bij het organiseren van de voor- en najaarscompetitie voor jeugd, junioren en senioren. Dit jaar doe ik dat samen met Saskia Westerhof (vrijdagavond) en Sandra Jochemsen (zondag, met name jeugd-juniorencompetitie) en Annemiek Veenendaal (woensdagochtend (ITA) en jeugd-juniorencompetitie). Zelf ben ik eerste aanspreekpunt voor de zaterdag en richt ik mij binnen de TC richt vooral op vragen rond de competitie. 

Harry Sanders – Coördinator Toernooien
Ik ben Harry Sanders. Samen met mijn vrouw en dochter toch alweer wat jaren lid van LTV. Met veel plezier organiseer ik met de commissie jaarlijks de clubkampioenschappen. Elk toernooi is leuk om voor te bereiden en daarna te zien hoe deelnemers en publiek genieten. Ik ga me dan ook graag inzetten vanuit de TC voor de toernooien van LTV.

Paul Oude Boerrigter – Coördinator Trainingen
Binnen de TC ben ik bezig met het onderwerp ‘trainingen’. Training vormt een belangrijk onderdeel van ons Technisch Beleidsplan. Het is positief dat er zoveel interesse in training is. Daardoor zijn er ook veel trainers op ons park.  Ik stem met onze trainers en tennisschool Heinerman af over de planning en inzet van trainers. Ik ondersteun bij de inschrijving en de trainingsindeling. Heb je vragen over de trainingen dan zijn de trainers altijd het eerste aanspreekpunt, maar wil je rechtstreeks wat aan de TC kwijt, mail ons dan.

Julien Stolin – Voorzitter TC
Sinds 4 jaar ben ik actief lid bij LTV samen met mijn vrouw en 2 zoontjes. Dit is inmiddels mijn 2e jaar als bestuurslid bij LTV waar ik verantwoordelijk ben voor de ‘Technische Zaken’ rondom tennis. Vorig jaar hebben wij een nieuw technisch beleidsplan opgesteld voor de komende 5 jaar en om daar handen en voeten aan te geven wilde ik graag een team creëren die het verder gaat uitstippelen en samen de uitvoering gaat coördineren. De leden van de TC hebben een brede ervaring en een uitgebreid netwerk binnen de vereniging en staan in nauw contact met allerlei commissies. In deze ‘TC nieuwe stijl’ heeft iedereen een duidelijk aandachtsgebied met de bijbehorende verantwoordelijkheden, maar we willen ook zorgen voor betere afstemming en communicatie binnen de club.  

De nieuwe Technische Commissie is nog op zoek naar een lid dat zich met het prestatieve tennis gaat bezighouden. Heb je interesse of ken jij iemand die enthousiast is om hiermee aan de slag te gaan, laat het dan even weten.

Mocht je vragen hebben aan de TC, dan kun je uiteraard rechtstreeks contact opnemen met een van de TC leden en/of ons mailen op: [email protected]

Nieuwscategorieën