Inschrijven KNLTB Najaarscompetitie Senioren 2023

21 mei 2023


We zijn nog volop bezig met de voorjaarscompetitie, maar starten nu al met de organisatie van de Najaarscompetitie 2023. Wil jij meedoen aan de Najaarscompetitie 2023? Geef je dan snel op, inschrijven kan tot en met 4 juni.

Direct je team aanmelden? Klik hier voor het inschrijfformulier van de Najaarscompetitie 2023.

Tijdens de Najaarscompetitie speel jij samen met jouw team op vijf speeldagen, vanaf half september tot half oktober, tegen de andere teams uit de poule. Hieronder staan de speeldata van de Najaarscompetitie 2023. 

 

 

Voor de Najaarscompetitie worden de teams ingedeeld naar niveau, leeftijd en regio. Een team treft iedere tegenstander één keer. Je speelt een aantal keer thuis op de eigen club en een aantal keer ga je bij een andere club op bezoek. Het team dat na de vijf speeldagen het meeste wedstrijdpunten heeft gewonnen is kampioen.

Extra info:
Dringend beroep voor iedereen om zich maar voor één competitievorm (= één dag) in te schrijven, omdat we in het najaar minder teams kunnen plaatsen dan in het voorjaar, omdat de hal maar tot 1 oktober beschikbaar is en we op zaterdag en zondag later kunnen starten.

Wanneer de animo om in het najaar op vrijdagavond competitie te spelen net zo groot is als nu tijdens de Voorjaarscompetitie, zal er geloot moeten worden. Er spelen nu namelijk 18 teams op vrijdagavond, terwijl we in het najaar in principe ruimte hebben voor 10 teams.

Een alternatief voor de competitie op vrijdagavond is de competitie op de zaterdagavond; deze wordt aangeboden in de provincies Noord-Holland, Utrecht en Zuid-Holland en er worden dan dezelfde competitievormen aangeboden als op vrijdagavond (25+). We bieden de mogelijkheid om op zaterdagavond competitie te spelen niet standaard aan, maar mocht jouw team belangstelling hebben om op zaterdagavond competitie te spelen, stuur dan een mail naar de TC ([email protected]). Bij voldoende animo treden we in overleg met onze horeca manager Martijn Plantinga of we alsnog teams voor de zaterdagavondcompetitie kunnen inschrijven.

De competitiebijdrage is hetzelfde gebleven en bedraagt € 87 voor teams die tot 5 partijen per speeldag spelen en € 115 voor teams die 6 of meer partijen per speeldag spelen.

Het is een traditie om de tegenstanders op taart te trakteren. Deze mag je zelf meenemen. Eigen hapjes meenemen is niet toegestaan. Op de club zijn er heerlijke borrelplanken te bestellen.

Elk competitieteam moet verplicht een bardienst draaien om ervoor te zorgen dat de bar tijdens de competitieperiode steeds voldoende bezet is. We weten allemaal hoe gezellig het is om na de wedstrijden een hapje en drankje te doen. Maar op wedstrijddagen is het achter de bar ook heel gezellig! Onze horecamanager Martijn Plantinga zal alle teamcaptains hiervoor benaderen.

We mogen in oktober bij regen naar de hal uitwijken mits de hal op dat moment niet verhuurd is en er geen activiteiten gepland staan. Ten slotte: Als jouw team zich alsnog wil terugtrekken nadat de inschrijving is gesloten (dat wil zeggen na 15 juni) alsnog wil afmelden, dan volgt er een boete vanuit de KNLTB! In geval van terugtrekking van een team voor publicatie van de indeling bedraagt de boete € 115,-; na publicatie van de indeling is de boete € 225,-. Deze boete zal de club verhalen op jouw team. 

Nieuwscategorieën